Petrogradin taika-akatemia

Petrogradin taika-akatemiaa pidetään yleisesti koko Venäjän parhaana tutkimus- ja oppilaitoksena. Akatemia on suunnattu täysi-ikäisille, erittäin lahjakkaille aatelisille noidille ja velhoille. Akatemiassa voi opiskella niin filosofiaa, miekkailua ja taikakaksintaistelua, mutkikaita kirouksia ja rituaalitaikuutta, ennustamista kuin loitsurunojakin. Perinteinen venäläinen magia vaatii pitkällistä opiskelua lahjakkailtakin noidilta ja velhoilta ja Petrogradin taika-akatemia on ollut paikka, missä lahjakkaat noidat ja velhot ovat voineet kehittää kykyjään ja opiskella sekä tehdä tutkimusta.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Akatemiassa on omana oppiaineenaan myös moderni magia ja sauvataikuus. Tämä on herättänyt laajalti huomiota ja keskustelua Pietarin seurapiireissä: vaikka sauvataikuus alkaa olla käytännössä syrjäyttänyt muut taikuuden lajit Euroopassa, on se yhä Venäjällä vieras ja ristiriitaisia tunteita herättävä taikuuden muoto.

Akatemian lukukausimaksut ovat erittäin korkeat, mutta tulijoita olisi silti aina enemmän kuin paikkoja, joten koulun rehtori valitsee tarkasti niin opettajat kuin oppilaatkin: jokainen koulun opettaja on alansa huippu ja opettajakunta muodostaa tiiviin yhteisön yhdessä pidempään koululla opiskelleiden oppilaiden kanssa. Kukin oppilas voi valita vapaasti kurssinsa Akatemiassa ja käytännössä jokainen opettaja määrittelee kriteerit, jotka oppilaan on täytettävä voidakseen jatkaa kurssilla. Vapaa-ajallaan oppilaat ja opettajat viettävät aikaansa samoissa yhteistiloissa, minkä lisäksi osa opettajista myös osallistuu itse kursseille Akatemiassa ja useissa tutkimusprojekteissa on mukana niin opettajia kuin opiskelijoitakin. Raja opettajien ja oppilaiden välillä onkin liukuva.

Pelinjohdon saat kiinni osoitteesta taika.akatemia[at]gmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!